Finns det någon form av behandling med Propecia som kommer att stoppa min alopeci?

Finns det någon form av behandling med Propecia som kommer att stoppa min alopeci?

Vilka Länder Kan Man Köpa Propecia Utan Recept

Den genomsnittliga personen förlorar cirka 100 hårsäckar per dag. Detta är normalt och för de flesta växer dessa hår tillbaka. Men för cirka 20% av männen och vissa kvinnor som lever i Australien är dessa hår borta för gott.

Det finns ett antal olika orsaker som människor förlorar sitt hår. För vissa människor är det på grund av genetik för andra kan det vara en sjukdom. Det kan till och med vara en dålig kost och motion vanor. Idag kommer vi att täcka de olika händelserna bakom håravfall och hur mediciner som Propecia kan hjälpa dig att hantera ett sådant utbrett problem.

Om din familj har en historia av håravfall, finns det verkligen inget som du kan göra för att förhindra det.

Den här typen av håravfall börjar nästan alltid med en avtagande hårlinje, följt av gallring i hårbotten. Andra typer av håravfall har inget direkt mönster. Till exempel kommer en man med balding i familjen att märka symptom år innan någon permanent skada kan införa. De som inte har någon familjhistoria kommer att uppleva plötslig och snabb håravfall. Om du har medicinska problem som diabetes, lupus eller till och med sköldkörtelproblem. Det är nästan säkert att du kommer att uppleva betydande håravfall.

Oavsett orsaken till din håravfall kan den behandlas om den börjar fånga tidigt.

Håravfall kan till och med vändas i mer avancerade skeden men om du börjar skina upp är chanserna smala. Propecia är en av de bästa behandlingarna för håravfall som finns. Propecia är ett läkemedel som är utformat för att behandla håravfall hos män. Intressant nog Propecia kan också användas för att stoppa den godartade tillväxten av prostata. Läkemedlet kommer i form av en lätt att svälja tablett och kräver recept. Så hur fungerar det?

Propecia verkar genom att specifikt blockera bildningen av Dihydro-testosteron som påverkar hårväxten.

Alla män producerar denna typ av testosteron och vid 50 års ålder kommer över hälften av oss att märka dess effekter. Medicinen hjälper till att förhindra skallighet i 99% av de som använder Propecia. Studier och forskning visar att lite mer än två tredjedelar män växer nytt hår. Tyvärr finns det några nackdelar med Propecia som bör uppmärksammas. Jag tycker att det mest uppenbara är att när du slutar ta Propecia förlorar du allt sitt skydd. Det betyder att ditt hår börjar tunna och falla ut eftersom din kropp producerar Dihydro-testosteron igen.

Andra biverkningar inkluderar yrsel och svullnad i händer eller fötter.

I sällsynta fall har män rapporterat impotens och en förlust av intresse för kön. Jag nämnde tidigare att Propecia var mycket prisvärd. Du kan förvänta dig att betala till en månad för Propecia. Medan det kan krävas ett recept, är Propecia vanligtvis inte täckt av försäkring så du kommer sannolikt att betala ut ur fickan. Tack och lov är det inte över priser. Faktum är att om du handlar på nätet kommer du troligtvis att hitta det billigare än det prisintervall som jag nämnde tidigare. Om du börjar se tecken på håravfall, vänta inte! Tala med din läkare idag och fråga dem om Propecia.

avSven Nilsson

Jag är läkare från Stockholm, Sverige

One thought on “Finns det någon form av behandling med Propecia som kommer att stoppa min alopeci?
  1. Propecia: För män? Vad är det faktum eller vad orsakar det eller mer, vilka är de här biverkningarna av Propecia? Är det ett piller eller en vätska eller kanske ett skott?

  2. Jag tycker att män inte ska ta propecia eftersom hela poängen är att se bra ut och om du inte är säker på dig själv så spelar det ingen roll hur du ser ut. Jag tycker att de som tar det, bör ta ett begränsat belopp på grund av biverkningar som erektil dysfunktion och depression.

  3. Hur behandlar den en förstorad prostata och manlig skallighet? Vad gör precis detta läkemedel för kroppen?

  4. Villig att göra en Propecia rättegång i ungefär ett år och se vad som händer med mig och min partner. Jag är 30 år gammal.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *