Dags att gå ner i den extra vikten, börja nu, vänta inte ringa idag

Dags att gå ner i den extra vikten, börja nu, vänta inte ringa idag

Viktminskning kan vara utmanande men rolig

Sen den punkten låt mig avslöja att det kan vara roligt att komma i form. Om du är funderad på att du funderar på hur du får mer passform på ett sätt som verkligen skulle vara roligt och viktlöst, bör du vid den punkten först överväga fördelarna med att fälla ut de extra kilo vävnad du har i kroppen. Du skulle få chansen att bära hela dina föredragna klänningar för att parade den perfekta kroppen, du skulle för länge bli en head-turner. Du skulle också ha en utökad nivå av vitalitet, du skulle känna dig enormt glad över dig själv och för det mesta allt och framför allt hålla ett brett spektrum av sjukdomar under kontroll.

Viktminskningsstrategi

Körningen av bruket ”hur man kommer i form” hjälper dig att sträva efter utmattande ansträngningar för att komma i form. Ändå, här kommer vi att ge dig några fantastiska tankar om den mest skickliga metoden för att bli tunnare, frånvarande mycket ansträngning. Framför allt borde du vara angelägen om att få mer passform, och allt kommer då att sträva efter. Den främsta motivationen bakom varför du lägger på extra vikt är deras dietmönster. Så med en chans att du är en mat, och bara inte kan undvika de lockande hamburgare, låt oss vid den tidpunkten vara något mer testa och äta en sund naturlig produkt servering av blandade greener! På samma sätt snarare än att övertyga ditt sinne om att en bojkott har satts på allt skräp och fyllningsnäring, tänk på de val du kan äta som är solida och näringsrika. Det hjälper dig inte bara att minska din vikt men kommer också att uppfylla dina smaklökar.

Hela livsmedel

Varför människor går upp i vikt

En annan förklaring till ytterligare vikt är frånvaron av aktivitet. Så i händelse av att du är förälskad av din apati; till den punkt där du skulle behöva dumpa din slöhet lite, på chansen att du behöver en överlägsen medarbetare som kanske inte har möjlighet att ta handen från kroppen! Det finns definitivt ingen tvingande anledning att begränsa sig själv att göra en så grundlig träning; många val är tillgängliga för den fysiska aktivitet som du behöver vilket kan hjälpa dig att gå ner i vikt. Till exempel träning med hög effekt, yoga, simning, rörelse! Skulle det inte vara kul att göra så mycket, ha några goda tider medan man släpper ner kilo?

Vad forskning visar

Undersökningen fann att den normala individen kasta omkring 5 pund. I en vän utvärderad studie med viktvetter, mot årets slutdiet, kastade den normala individen cirka 5 pund (viktbärare medlemmar kastade cirka 11 pund: https://viagraapotek.se/kop-levitra-online-sv.html). Jag får kasta 5 kilo med loofahs exceptionella konfrontation. Kommersiella fall antydde att deras resultat visade att individer kan förlora 10 till flera gånger jämförelsessumman på liknande sätt, och det finns inte någon hjälp. Några människor förklarar helt enkelt sin seger genom att ändra sina mål. Som vissa viktminskningsanalytiker klargjorde erbjöd Metropolitan Insurance Authority ursprungligen en ganska viss statur till viktproportion för att uppnå ”fast vikt”.

Eftersom individer inte kan uppnå dessa mål fann undersökningen dock att ”kliniskt viktig” viktminskning ändrades till 20% av kroppsvikt. Det är som om det än en gång kan specialisten inte få individer att uppnå mål, så antalet kommer att sänkas till 10%, vid den punkten till 5%.

Personlig erfarenhet

Efter att jag tappade 90 kilo och sade ”Hur man kommer i form med fyra enkla framsteg” fick jag många förfrågningar angående viktminskning. Detta är något konstigt mot bakgrund av det faktum att jag inte är dietist, fitnesscoach, wellness-mästare. Jag är en parodiförfattare som spelar dataspel på TV med Conan O’Brien. En fråga jag fick var att ”hur mycket välbefinnande går ner på sju dagar?” Jag får denna fråga alla saker som övervägs 20 till 30 gånger varje vecka. Det är allt annat än ett skämt. A.) Eftersom jag inte är specialist (se segmentet ovan, uttryckte jag att jag är en nitwit för att ta hem baconet i datorspel), och B.) eftersom jag i allmänhet kommer att tänka individer verkligen jag inte föredrar att svara på denna förfrågan. I händelse av att siffran på skalan sjunker blir jag mer passform.

avSven Nilsson

Jag är läkare från Stockholm, Sverige

One thought on “Dags att gå ner i den extra vikten, börja nu, vänta inte ringa idag
  1. Jag blev överviktig efter att ha körts över av en bil. Det gjorde mig verkligen olycklig. Med mycket ansträngning lyckades jag gå ner i vikt. Jag gick från 108 kg till 93 kg inom ett par månader.

  2. Jag kämpade med att gå ner i vikt de senaste 5 åren, jag försökte alla typer av diet som keto, vegan, låga kolhydrater, högt protein, räknade alla mina kalorier. Jag såg alla videor på internet om viktminskning från läkare, kroppsbyggare, viktlyftare, yogainstruktör Jag tappade till och med mycket pengar för att köpa lite dum online diet och ingenting. Jag började åka gymnastiksdagen med att göra sammansatta rörelser med tung vikt men inga resultat som alltid. Fram till en dag träffade jag en kille och visade för mig ett enkelt misstag att jag inte var medveten, det var så dumt att jag sa till mig själv att alla pengar och engagemang förlorade men lyckligtvis till det tipset ser jag resultat nu förlorade jag 10 lb i 3 veckor, min kroppsfett minskar Jag börjar se min abs. Jag är väldigt glad att jag hittade den killen som visar mig det tipset.

  3. viktminskning är svårt när som helst men det blir svårare och hårdare ju mer du har provat det och inte riktigt fått de resultat du önskar. I slutändan när du arbetar med viktminskning måste du hitta något som verkligen passar dig och din livsstil. Du måste vara beredd att offra särskilt för saker du gillar, men detta är ett litet offer med tanke på slutmålet och den större bilden. Dagarna, veckorna och månaderna kommer att vara tuffa ibland och det kommer att finnas tider där du vill sluta, men du måste vara tuff och ha stark viljestyrka. Det är den viktigaste viljestyrken, det är det som kommer att hålla dig igång och hålla dig stark. De andra sakerna som kost och motion är många att välja på, du måste välja en som passar dig och inte har någon negativ inverkan på din hälsomässiga klokhet. Liksom alla dessa saker kan det ta lite tid och det blir inte lätt men du måste försöka komma igenom det bästa du kan. Träning är viktigt, försök långsamt göra något om du inte gör någonting och öka sedan stadigt vad du gör så om du går i 5 minuter kan du prova att göra i tio minuter. Långsamt men säkert med tiden börjar du se fördelarna och förhoppningsvis vara en mer säker och bekväm person med dig själv.

  4. Hela mitt liv var jag överviktig, jag följde flera dieter tills nyligen att jag började den diet som tilldelats av en näringsläkare i samband med att träna i gymmet och jag kunde tappa 15 kilo på två månader, nu känner jag mig bättre än någonsin och hoppas att tappa mycket mer vikt.

  5. Jag kunde tappa 20 kilo i vikt på ett år! Jag hoppas att inspirera andra med detta trick – det tar arbete på allvar. När jag förstod att det inte fanns några genvägar kunde jag begå och vikten började släppas. Jag fann att min kropp svarade bäst på att begränsa kalorier och öka träningen. Det är det, det är hemligheten!

  6. För ungefär fem år sedan satt jag ut med ett viktminskningsmål på 50 pund. Även om detta kan tyckas mycket så var jag cirka 240 kilo vid den tiden så det underlättade. Att komma in i spåren av saker var den svåraste delen. Jag var tvungen att grilla kyckling på en konsekvent grund och efter en stund började den smaka så intetsägande. Medan början var grov i slutet av den första månaden skulle tanken på maten jag brukade äta faktiskt skada min mage. I kombination med att träna krossade jag mitt mål men jag satte tillbaka något av det. Det är dags att jag gick på en annan diet och träningsrutin.

  7. Jag tappade 0 kg på 2 veckor men jag har inte gett upp ännu det är lång väg att gå men dåligt gör det. Viktminskning tar tid! Jag börjar vara ärlig mot mig själv och accepterar att allt tar tid och hårt arbete. Jag kommer huvudsakligen att fokusera på träning och kalori in / outtake.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *