Levitra: Vigselrådgivning i en p-pillerform? (Vardenafil)

Levitra: Vigselrådgivning i en p-pillerform? (Vardenafil)

Levitra kan vara ett läkemedel för dig om du är en sexuellt aktiv man över 18 år som har svårt att uppnå och / eller upprätthålla en erektion. Levitra fungerar genom att slappna av musklerna i dina blodkärlsväggar, vilket ökar blodflödet till penis Levitra, känd av läkare som vardenafil, används specifikt för att behandla impotens. Men om du funderar på att använda Levitra är det viktigt att konsultera din läkare om för- och nackdelar. Att kombinera Levitra med vissa andra mediciner kan till exempel ha en negativ effekt på ditt blodtryck. En medicin som särskilt är otillräcklig att ta med Levitra är riociguat (Adempas) eller ett nitratläkemedel såsom nitroglycerin. Levitra ska inte tas med något nitratläkemedel som används vid bröstsmärta eller med många hjärtproblem.

Köpa Levitra I Gran Canaria

Utöver detta, kontakta din läkare omedelbart om du har en erektion som varar längre än 4 timmar. En priapism (långvarig erektion) kan allvarligt skada din penis. Håll koll på alla domningar eller smärta i bröstet eller käken under samlag medan du använder Levitra. Du kan mycket väl uppleva en allvarlig biverkning av läkemedlet. Se till att följa alla dina läkares anvisningar om hur du tar Levitra. Varje receptbelagd etikett är unik för patienten och bör följas till bokstaven. Levitra tabletter kan tas med eller utan mat. Det är också viktigt att notera att Levitra fungerar i takt med sexuell upphetsning. Du måste stimuleras sexuellt för att uppnå erektion, varför det rekommenderas att Levitra tas en timme före samlag. Du kan inte bara få erektion bara från att ta p-piller. När Levitra inte används ska det förvaras i en torr miljö i rumstemperatur, borta från fukt och värme. Kommunikation är allt. Håll alltid din medicinska vårdpersonal informerad om förra gången du tog Levitra, särskilt om du redan övervakas för hjärtproblem. Levitra tabletter innehåller 10 mg doser. Dessa bör tas en gång om dagen, minst 60 minuter före sexuell aktivitet. Du kan antingen öka till 20 mg per dag eller minska med 5 mg per dag, beroende på dina personliga toleransnivåer. Du bör dock alltid rådfråga din läkare innan du gör sådana justeringar.

När du använder Levitra, konstigt nog, är det också viktigt att undvika alla grapefruktprodukter. Grapefrukt kan ha allvarliga negativa effekter vid interaktion med vardenafil. Att dricka alkohol kan också öka oddsen för många av de nämnda biverkningarna av att ta Levitra.

Ett bättre sexliv väntar på dig precis runt hörnet. Om du uppfyller hälsokriterierna som anges ovan och du är ute efter en längre, hälsosammare och mer lyckosam sexliv är Levitra precis för dig.

avSven Nilsson

Jag är läkare från Stockholm, Sverige

One thought on “Levitra: Vigselrådgivning i en p-pillerform? (Vardenafil)
  1. Jag har tagit Levitra i ungefär ett år nu och det har gett mig full erektion efter ungefär en och en halv timme. Det fungerar mycket bättre än viagra som jag har använt tidigare.

  2. Bra grejer. Jag är 92 och lever fortfarande upp, detta behandlar min ED underbart. Jag skulle defiant rekommendera det till äldre män som jag själv som fortfarande njuter av den gamla ojämnheten.

  3. Det finns flera möjliga biverkningar för Levitra, och tyvärr upplevde jag tre av dem – huvudvärk, orolig mage och läppig näsa. Jag skulle inte ha tänkt förutom att Levitra inte hjälpte min ED till något märkbart belopp.

  4. Levitra skulle inte nödvändigtvis vara mitt första val när det gäller att behandla något som ED, men jag har hört bra saker om det och det verkar som om det fungerar lika bra som alla andra ED-mediciner som finns på marknaden idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *