Möt Propecia, lösningen på dina håravfallsproblem

Möt Propecia, lösningen på dina håravfallsproblem

En ärlig titt på Propecia – fungerar det?

Vet du? Propecia är för män med håravfall. Många undrar vad Propecia är.

Propecia kan hjälpa till med håravfall hos män och håravfall. Hur fungerar Propecia? Propecia används för att binda till det manliga hormonet DHT och för att stimulera hårsäckar. Propecia upptäcktes som en biverkning av behandling av BPH hos män. BPH är godartad prostatahyperplasi. Detta är en sjukdom som män enbart får. Det upptäcktes att Propecia också hjälpte dessa män att växa tillbaka lite av håret. Den generiska namnbeteckningen för Propecia är finasterid. Detta är tillgängligt i Sverige.

Propecia är en piller en gång dagligen som används för att behandla håravfall hos män.

Köpa Propecia Kina

Det godkändes av FDA 1992. Håravfall definieras av hårets tunnning vid kronen, baksidan och sidorna på huvudet. Detta tillstånd drabbar ungefär 50% av den manliga befolkningen. Det påverkar också president Trump. Många av er har sett den något kala fläcken som han har i ryggen när vinden blåser precis rätt !.

Propecia eller finasterid kan orsaka vissa biverkningar av sexuell dysfunktion.

Det betyder att det kan orsaka minskad libido, erektil dysfunktion och en ejakulationsstörning. Men endast 3,8% av män har biverkningarna. En annan försiktighet som du bör vara medveten om att gravida kvinnor ska inte hantera Propecia eftersom det kan orsaka problem med ett manligt foster. Låt inte gravida kvinnor hantera medicinen.

När du börjar ta Propecia bör du inte sluta.

Propecia stoppar håravfallet men om du slutar ta Propecia förlorar du håret som du har återfått under den perioden. Det skulle strida mot allt du försöker göra för att växa igen håret! Du kanske undrar hur mycket det kostade att ta Propecia per månad. Propecia kostar i allmänhet mellan och 0 per månad. Det beror på vilken typ av försäkring du har. Du måste också ta hänsyn till din risk för cancer. Eftersom Propecia kan öka risken för manlig bröstcancer. Många män tror att föroreningar kan orsaka håravfall. Detta är osant. Överskottet av testosteron hos en man är vad som kan orsaka håravfall. Det har också bevisats att håravfall ärvs från mammas sida av familjen. Är du nyfiken på vad Propecia kan göra för dig? Det rekommenderas att du pratar med din primärvårdsläkare innan du påbörjar Propecia. Det finns flera saker du måste tänka på innan du köper. Du kan inte köpa Propecia utan disk och behöver ett läkares recept för att köpa. Du måste också vara medveten om de många biverkningarna även om de inte gäller dig.

Många män tycker att Propecia fungerar mycket bra för dem och det hjälper till med deras självkänsla.

Det är bara ett objekt i ett mans arsenal för att hjälpa till med håravfall. Vissa män kommer att prova kosttillskott och laserbehandling innan de pratar med sin läkare om Propecia. FDA säger att Propecia är den bästa tillgängliga pilleren för att behandla manlig skaldhet. Kom ihåg att även om du tappar håret är Propecia det för dig. Njut av känslan av att vinden blåser igenom håret igen! Börja en konversation med din läkare och se vad den kan göra för dig idag.

avSven Nilsson

Jag är läkare från Stockholm, Sverige

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *